Hirdetés

Jön a GeForce GTX 1050 M



|

A 2017-es CES-en mutathatja be az NVIDIA a GeForce GTX 1050 M-et.

Hirdetés

A hírek szerint az NVIDIA hamarosan egy új középkategóriás, mobil grafikus vezérlővel áll elő. Ez pedig a GeForce GTX 1050 M lesz

Hirdetés

Az újdonság a 2017-es CES-en, Las Vegasban mutathatja meg magát. Az NVIDIA ezzel a mobilos GTX 1080-at, GTX 1070-et és GTX 1060-at egészítené ki. 

Az újítás célja az, hogy azoknak is kínáljon a maxwelles GTX 960 M és GTX 950 M-től újabb és erősebb terméket a cég, akik nem hajlandóak költeni a fentebbiekre. 

A visszajelzések szerint a GTX 1060 M iránt megnőtt a kereslet, így a GTX 1050 M-mel még nagyobb közönséget érhet el az NVIDIA. 

A GTX 1050 M a többi Pascal-alapú mobilos megoldáshoz hasonlóan ugyanolyan vagy jobb konfigurációban érkezhet, mint az asztali verzió. Az órajelek azonban jelentősen magasabbak lesznek, aminek köszönhetően a GTX 970 M-mel szerelt laptopokat is lekörözi. 

Mivel a Kaby Lake CPU-k is a 2017-es CES-en jönnek, ezért hamarosan sok új laptopra lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.