Hirdetés

Jön a Kinect nélküli XBOX One



|

Magyarországon már a kezdetektől fogva megvásárolható lesz a kiszerelés.

Hirdetés

A Sony és Microsoft konzolháborújának aktuális csatájában egyelőre vesztésre áll a redmondi vállalat, hiszen a PlayStation 4-ből az eddigi beszámolók alapján olyan kétmillióval több fogyott. Ennek számos oka van: a japánok hardvere erősebb, sokkal szélesebb körben kapható, ráadásul 100 dollárral olcsóbb is.

Hirdetés

Tegnap este a Microsoft végre meglépte nyilvánvalóan szükségeset: az XBOX One konzol 2014. június 9-től kezdődően már a mozgásérzékelős Kinect szenzor nélkül is kapható lesz. A változat ára azonos a PlayStation 4 legolcsóbb kiszerelésével, azaz 399 dollárért vagy 349 angol fontért lehet majd beszerezni. A Microsoft konzoljának forintosított hazai ára még nem tisztázott, a hivatalos forgalmazása szeptemberben fog megkezdődni.

Végül megemlítendő, hogy a Microsoft tájékoztatása szerint az XBOX Live Gold előfizetéssel rendelkezők júniusban a Dark Souls, Charlie Murder és Super Street Fighter IV: Arcade Edition játékokat tölthetik le ingyen.

(Forrás: Joystiq, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.