Hirdetés

Jön a legigényesebb kompaktgép



|

Májusban jelenik meg a Leica C-Lux 2, optikai képstabilizátorral.

Hirdetés

Az exkluzív kivitelű, nagy látószögű (28 milliméterrel ekvivalens) fényképezőgép ára 500 dollár körül várható.

 

Nem titok, hogy a Panasonic és a Leica együttműködéséből már számos sikeres gép született, a C-Lux 2 is ennek a közös munkának a gyümölcse. Hasonlóan a januárban debütált Panasonic DMC-FX 30-hoz a C-Lux 2 is 7,2 megapixeles felbontású, Leica DC Vario Elmarit optikája 3,6-szoros zoomra képes és optikai képstabilizátorral is felszerelték. 2,5 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik, érzékenysége 100-1250 ISO-ig terjed normál módban, míg legmagasabb beállításokkal 3200 ISO-ig is elmehetünk. JPEG formátumban rögzíti a képeket, RAW rögzítésre ennél a kompakt modellnél nincs lehetőség. Választhatunk viszont a 4:3, 3:2 éa 16:9 oldalarányú felvételi módok között.

 

 

c-lux2_2.jpg

 

 

 

c-lux2_3.jpg

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.