Hirdetés

Jön a Logitech MX518 utódja



|

A vezetékes sikermodellt a G400-as egérrel váltja a gyártó.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a valaha volt legsikeresebb egerének, a legnagyobb példányszámban eladott MX518-nak az utódját: ez a G400, amely hasonlóan elődjéhez, szintén vezetékes kialakítást kapott. Aki nem szeretne akkumulátorokat használni, annak nem kell új megoldáshoz szoknia.

 

A G400 kialakítása teljesen megegyezik az MX518-as külsejével. Az 1800 dpi-s optikai szenzor érzékenységét azonban 3600 dpi-re növelték, a válaszidő 1 milliszekundum, a 8 programozható gomb pedig egyenként 10 millió kattintást bír ki. A G400 szoftveresen kompatibilis a G szériás billentyűzetekkel.

 

A "rágcsáló" talpát alacsony súrlódású politetrafluoretilén anyaggal borították. Az USB-s egérre három év garanciát ad a Logitech. A G400 elsőként Amerikában, június 19-én kerül a piacra, 49,99 dollárért. A többi piacnak július közepéig kell várni az újdonságra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.