Hirdetés

Jön a majdnem keret nélküli TV



|

Szeptembertől Európában is kapható a világ legkeskenyebb LCD tévéje.

Hirdetés

Márciusban Japánban mutatják be elõször a terméket, majd átalakítják úgy, hogy az európai piaci normáknak és csatlakozási szabályozásnak is megfeleljen. A különlegesen keskeny Full HD LCD tévét 37”, 42” és 46” (94 -117cm) képátmérõvel vásárolhatják meg az európai fogyasztók.

 

Szeptemberben a vállalat a különlegesen keskeny X sorozatú televíziókat D95 néven vezeti be Európában. A modelek legszélesebb része 3,44 centiméter, ezzel a Sharp újabb lépést tett a keret nélküli LCD televízió gyártása felé. Új csúcstechnikájú modelljével a Sharp egészen új lehetõséget kínál a televíziónak az elhelyezésére, a készülék környezetének kialakítására.

 

A Full HD felbontású D95 sorozat 120 hertzes megjelenítési technológiát használ, dinamikus kontrasztaránya 15000:1-hez, a hangeffektek megszólaltatásáról pedig a beépített 3-utas audió rendszernek gondoskodik. A környezetbarát tervezés és az alacsony, készenléti állapotban 0,5 wattnál kisebb energia igény energiatakarékossá teszi az új AQUOS modeleket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.