Hirdetés

Jön a Microsoft új okoskarkötője



|

Már képek is vannak a Band 2 okoskarkötőről.

Hirdetés

Amikor tavaly bemutatkozott a Microsoft Band viselhető karkötője, sokan meglepődtek, hogy az Androiddal is kompatibilis. Az érdekes megközelítést a cég a Band 2-vel folytatja, amelyet Envoy kódnév alatt fejlesztenek. 

Hirdetés

Erről kerültek elő most információk és képek. Ha igazak a pletykák, akkor hajlított kijelzőt kap, és nagyon hasonlít a Samsung Gear Fitre. 

Emiatt gondolhatnánk, hogy a Samsungtól lesz a kijelző, de mostanában rendelt egy amerikai cég rengeteg hajlítható OLED-képernyőt az LG-től. Talán a Microsoft volt az. 

A MicrosoftInsider szerint az új karkötő még a lépcsőzést is tudja majd követni, illetve lesz benne gyorsulásmérő, GPS, mikrofon, fényérzékelő, GSR- és UV-szenzor, valamint pulzusmérő. 

Ha minden igaz, az új Surface tablet és az új Lumiák mellett a Band 2 is bemutatkozik egy október 6-i rendezvényen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.