Hirdetés

Jön a papírvékony TV



|

A Sony májusban mutatta be flexibilis OLED-kijelzőjét. Bő három hónappal a prototípus után elkészült az első papírvékony televízió: az OLED-TV Japánban már idén megvásárolható lesz.

Hirdetés

 

A műanyag kijelzőt megalkotó Sony célja májusban az volt, hogy később majd a nappalikba is eljuttassa új megjelenítőjét. Az akkor még 2,5 inches szerkezetből tévét szerettek volna csinálni.

 

sony_oledtv.jpg

 

A csupán három milliméter vastag televíziót már be is mutatták. Noha még csak 11 inches képernyővel rendelkezik, már ez is óriási előrelépést jelent a technológiában. A Sony Japánban már idén decemberben elkezdi forgalmazni a papírvékony televíziót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.