Hirdetés

Jön a Samsung okosszemüvege



|

Ha hinni lehet Eldar Murtazin forrásainak, akkor érkezik a Gear Glass.

Hirdetés

A Samsung gőzerővel vetette bele magát a viselhető kütyük piacába, elvégre nem akartak lemaradni a riválisoktól. Mivel sokan már tesztelik a Google Glasst egy ideje, és iWatch-ról is szólnak a pletykák, gyorsan kiadták a Galaxy Gear okosórát. Sajnos úgy néz ki, hogy nem csak a felhasználók vártak többet, de a dél-koreai gyártó is csalódott a végeredményben. Állítólag már készül a Galaxy Gear 2, de a Samsung ennyivel nem éri be. 

Hirdetés

A bloggerként és néha kiszivárogtatóként is ismert Eldar Murtazin forrásai szerint a Samsung hamarosan kiadja a Google okosszemüvegének a riválisát. Mivel a Glass elég népszerű az emberek körében úgy is, hogy még meg sem jelent, a Samsung akár azzal is tarolhat, ha egy klónt készít. 

Egyesek számára ugyanakkor kissé gyanús, hogy Gear Glass néven hozza az okosszemüvegét a Samsung: elképzelhető, hogy a dél-koreaiak együttműködnek a Google-lel, de az is egy lehetőség, hogy csak a projekt fedőneve a Gear Glass. 

Mivel a Google Glass 2014-ig biztosan nem jelenik meg, így furcsa módon az is megtörténhet, hogy a piacon megelőzik majd a klónjai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.