Hirdetés

Jön a TAG Heuer okosórája



|

November 9-én, 1800 dollárért jelenik meg a luxusóra.

Hirdetés

Az órák szerelmesei nem sajnálnak igen komoly pénzeket fektetni egy-egy minőségi karórába, és éppen emiatt adta ki az Apple korábban a 10 000 dollárnál is többe kerülő Apple Watch verziókat. 

Hirdetés

A legtöbb okosóra manapság 100 és 450 dollár közötti összegért vihető haza, és a legtöbben a Google Android Wear platformjára építkeznek. 

A TAG Heuer már az idei évben elárulta, hogy a robotos platform felé kacsintgat, és akkor 1400 dolláros ár mellett emlegették a saját okosórájukat. 

Most végre kiderült, hogy bár időközben az ára 1800 dollárra emelkedett, november 9-én végre bemutatkozik a gyártó saját okosórája. 

Sajnos a részletek egyelőre ismeretlenek. 

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy ezúttal nem egy tech cég próbál maradandó kütyüt alkotni, hanem egy prémium óragyártó tesz le az asztalra egy luxusórát, ami kicsit okosabb lesz az átlagnál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.