Hirdetés

Jön az Aldi olcsó táblagépe



|

Érkezik a 7 hüvelykes, költségtakarékos Medion Lifetab E7316.

Hirdetés

Az Alditól már korábban is láthattunk tableteket, most azonban a rivális áruházláncok sikereit megirigyelve egy kifejezetten olcsó modellel akarnak próbálkozni. A 7 hüvelykes Medion Lifetab E7316-ba egy négymagos, 1,6 GHz-es processzor és 1 GB memória kerül, az Android 4.2.2-es készülék árcédulájára pedig 80 angol fontnak megfelelő összeg lesz írva, tehát körülbelül 28 000 forint. 

Hirdetés

A tervek szerint Európa legtöbb részén december 8-tól elérhető tabletbe 8 GB beépített tárhely kerül, de micro-SD-vel ez tovább bővíthető. Sajnos a kijelző tükrözi az árat, csupán 1024 x 600-as felbontású lesz. A készletek állítólag meglehetősen korlátozottak egy ideig, ezért aki ilyet tenne a fa alá, annak nem árt sietni. 

A nagy áruházláncok közül többek között a Tesco is csinált már saját márkájú, olcsó androidos tabletet. Ez egyébként elsöprően nagy siker is lett, a Tesco elképzeléseit alaposan túlszárnyalva már karácsony előtt 300 000 darabot eladtak belőle. Emiatt aztán jön is jövőre a második kiadás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.