Hirdetés

Jön az Apacer SSD-vel felturbózott memóriája



|

Egy M.2-es SSD-t kombináltak egy DDR3-as memóriával.

Hirdetés

A DDR3-as memóriáknak és a NAND Flash-alapú adattárolóknak nem sok közük van egymáshoz a gyakorlatban azon kívül, hogy egy házban kapnak helyet. Az Apacer valamilyen furcsa ötlettől vezérelve a nyár elején mégis kombinálta a kettőt. Az eszköz most valósággá vált, ugyanis az első mintadarabokat már tesztelésre szállítják belőle: a firmware még némi optimalizálásra vár. 

Hirdetés

A DDR3-as memóriamodul, ami integrált M.2-es SSD-vel érkezik, főként helytakarékossági okokból lehet jó megoldás. A hibrid eszköz a memóriát tekintve hagyományos módon működik. Az SSD az energiát közvetlenül a DDR3-as foglaltból nyeri, ugyanakkor az alaplaphoz egy M.2-es csatlakozófelületen kapcsolódik. 

Az Apacer akár 256 gigabájtos kapacitásig is kínál ilyen hibrid memóriát. Vannak speciális változatok is, így ha kell, akkor SSD helyett CF kártyás verzió is kérhető. Ez utóbbinál persze tetszés szerint cserélgethetőek a memóriakártyák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.