Hirdetés

Jön az első 50 GB-os Blu-ray film



|

Eddig csak egyoldalas lemezek voltak kaphatók, de a Sony most rádupláz.

Hirdetés

Eddig egy rétegen forgalmazták a nagy felbontású (HD) filmeket, ami már így is kiváló minőséget eredményezett. A két réteggel azonban új ajtók nyíltak a tartalomtervezők előtt, így az új albumokon már az extrák is nagyfelbontásban szerepelnek, négy kimaradt jelenettel hosszabb a film és egy az alkalmazott különleges hatásokról szóló dokumentációs anyag is elfér egyazon korongon. Hogy a több tartalom és a dupla adatréteg miatt megnövekedett előállítási költségek miként tükröződnek az eladási árban, arról még nem nyilatkozott a Sony.
Más cégek, mint a 20th Century Fox, a Lionsgate és a Warner Bros szintén tervezik még karácsony előtt megjelentetni dupla lemezeiket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.