Hirdetés

Jön az első biztonságos Android tablet



|

A Becrypt és a Getac közös táblagépét katonai felhasználásra tervezik.

Hirdetés

A cyberbiztonsággal foglalkozó Becrypt és az ütésálló gépeiről ismert Getac az első igazán biztonságos Android táblagép fejlesztésén dolgoznak. Az eredmény állítólag olyan jó lesz, hogy kifejezetten katonai és kormányzati felhasználásra lesz alkalmas. 

Hirdetés

A tabletről egyelőre nem sokat tudni, mindenesetre Android 4.1-et futtat, és egy teljesen ütésálló Getac tábla lesz az alapja, felturbózott biztonsági funkciókkal. A biztonsági rendszernek annyira komplexnek kell lennie, hogy lehetővé tegye a kormányzati és a katonai célú használatot is. 

A két cég azt szeretné elérni, hogy úgy kínáljanak újat, biztonságosabbat, hogy közben megőrzik a praktikusságot. Ez egy megfelelően biztonságosra szabott, ütésálló táblával sikerülhet is. Azt, hogy mivel áll elő a két vállalat, a szeptemberi DSEI kiállításon tudjuk meg, Londonban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.