Hirdetés

Jön az IKEA tévé - videó



|

Biztosan sokan vannak olyanok, akiknek a tévé vásárlásánál nem a pixelszám, a megfelelő kontrasztarány, vagy a kapcsolódó szolgáltatások fontosak, talán az is elég, ha a bútorral együtt meg lehet venni.

Hirdetés

A svédek már bebizonyították, hogy a bútorvásárlás lehet nagyáruházi élmény, lehet azzal vitatkozni, hogy mennyire jó ez, vagy sem, a lényeg az, hogy az üzlet jól megy. Nem csoda, hogy az IKEA ezért szeret folyamatosan új területekre betörni, most éppen a szórakoztató elektronika felé kacsintgatnak.

Az ötlet elsőre furcsa, de adja magát: ha az ember szekrénysort vesz a nagyszobába, akkor az a legbiztosabb, ha a tévét is megveszi vele együtt. Nincs gond a mérettel, a tervezhetőséggel, a mostani műanyag tévémodelleket valódi készülékek válthatják fel az áruházakban is.



Egyelőre annyit lehet tudni biztosan, hogy a kínai TCL Multimedia gyártja majd a tévék paneleit, 5 éves garanciát biztosítanak majd a fogyasztóknak, tehát ez mindenképpen jó pont. A bútorba épített tévék több méretben is kaphatóak lesznek, a legkisebb 61 centis, a legnagyobb 117 centis képátlóval rendelkezik majd. Beépített Wi-Fi, USB csatalkozás (médialejátszóval) és persze Blu-ray meghajtó is kerül a rendszerbe egy 2.1-es (szintén beépített) hangrendszerrel megfejelve az élményt.

Csodát talán nem kell várni, de ha valaki egy nap alatt akarja letudni a nappali berendezését, akkor ez az ötlet tökéletes megoldás lehet számára, ráadásul a dizájn ismét remek lett. A rendszer működéséről remélhetőleg majd mi is be tudunk számolni, amikor hazánkba is megérkezik az IKEA tévé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.