Hirdetés

Jön az nForce 790i lapkakészlet



|

Második negyedévben érkezik az Intel processzorokat támogató chipset.

Hirdetés

Az NVIDIA tervei szerint a második negyedévben jelenik meg az nForce 790i lapkakészlet. Ez az NVIDIA C73 északi és MCP55 déli hídját tartalmazza és az Intel processzorokat támogatja, 1600MHz külső órajelig.

A lapkakészlet emellett a 3-way SLI és a Hybrid SLI technológiákat is tartalmazza, a DDR3 memóriamodulok támogatása mellett. Két verzióban lesz elérhető: nForce 790i Ultra SLI és nForce 790i SLI. A különbség az, hogy az első jobb túlhúzási képességekkel fog rendelkezni, valamint támogatni fogja az SLI memóriamodulokat egészen a DDR3-2000 sebességig.

Az elemzők szerint az év harmadik negyedévében várható jelentős DDR3 memóriamodul árcsökkentés, az NVIDIA pont időben jön ki a lapkakészletével, hogy az alaplapgyártók időben elkészíthessék az arra épülő csúcskategóriás, játékosoknak szánt termékeiket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.