Hirdetés

Jön az Xbox 360 Elite?



|

Egyes internetes források szerint készül az Xbox 360 játékkonzol legfejlettebb, "Elite" változata.

Hirdetés

Többen tudni vélik, hogy Microsoft egy limitált kiadású modellt készül piacra dobni a népszerű konzolból. Az Xbox 360 Elite készülékre rákerül a korábbi modellekből hiányolt HDMI csatoló, emellett 120 gigabájtos merevlemezzel és IPTV támogatással is fel lesz szerelve - ráadásul fekete színben fog pompázni.

Ami továbbra is hiányzik belőle - legalábbis a hírek szerint az a beépített HD DVD meghajtó, ez valószínűleg azért törént így (ha a pletykák igazak), hogy minél alacsonyabban tudják tartani a játékkonzol árát. Újratervezik az alaplaját is, hogy kihasználják az új 65 nanométeres gyártsátechnológia előnyeit. Ezzel egyrészt további költségek takaríthatóak meg, másrészt a készülék hőtermelése is lejjebb szorítható vele.

 

xbox360.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.