Hirdetés

Jön 2016 leglátványosabb gamer PC-je



|

Az iBuyPower nem fogta vissza magát a Revolt 2 dizájnjával.

Hirdetés

A méltán népszerű Revolt második kiadásánál az iBuyPower igen egyszerű ötlet mentén indult el: ami látványos, azt bizony meg kell mutatni. Mivel még az átlátszó oldallapú házak esetében is csak a grafikus kártyák tetejét láthatjuk, a gyártók egyre izgalmasabb megoldásait csak addig élvezhetjük, amíg a hardver a dobozából a helyére nem kerül. A Revolt 2 asztali PC tehát nem csak a maga formabontó külsejével hódítana, hanem a VGA-t (a PowerColor Devil 13 modelleket kivéve minden támogatott) is központi helyre, legfelülre helyezi, hogy mindig szem előtt legyen.

Hirdetés

Az apró méret érdekében persze kellett néhány áldozatot hozni, kizárólag Mini-ITX alaplapokat és egy darab HDD-t használhatunk. A két SSD elöl kapott helyett és könnyen, gyorsan válthatunk közöttük, a két, maximum 16 GB-os DDR4 RAM-et fogadó slot mellé pedig egy szabványos ATX-es táp is kerülhet. A szűk hely miatt nagyteljesítményű hardverek mellett ajánlott lehet a folyadékhűtés használata, ebből maximum 280 mm-es radiátorral szerelt darabot választhatunk.

Az egyébként sem mindennapi dizájnt a Smart Lighting technológia dobja még jobban fel, amivel a grafikus kártya köré varázsolhatunk egyedi fényeket. Az iBuyPower Revolt 2 minden ízében játékosoknak készült, tervezésébe ismert eSportolókat is bevontak. Közelebbről a CES-en ismerkedhetünk majd meg a 18 x 9 x 15 hüvelykes desktop géppel, ekkor remélhetőleg fény derül a várható árára és a rendelhető konfigurációkra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.