Hirdetés

Jönnek a csúcsfelbontású notebookok



|

A notebook-piac elég rossz bőrben van, így valamivel mindenképp vonzóbbá kell tenni a lapos gépeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem csak a tabletgyártók akarnak csúcsminőségű kijelzőket építeni a termékeikbe. A 4K-s tévék és a több, mint Full HD-s tabletek után most hamarosan megérkeznek a csúcsfelbontású motebookok is, amelyek jó esetben az Apple MacBook Pro noteszekben található Retina kijelzővel is felveszik majd a versenyt

A Full HD-s generációba tartozó laptopok korszaka leáldozott, a jövő pedig azoké, amelyek már 2560 x 1440 pixel megjelenítésére képes panellel lesznek felszerelve. Az újítást az elsők között meglépő gyártók a jelentések szerint az Acer, a HP és a Toshiba lesznek. 

Sokan izgalmasnak tartanák a váltást, hiszen a monitorokra még nem annyira jellemző az óriási felbontás, és az Ultra HD TV-kre sem igazán van megfelelő tartalom sehol. Persze a másik oldal már régen azt mondja, hogy több éves lemaradást jelent a sokszor Full HD alatti felbontás. Ebben igazuk is lett, ugyanis az Apple Retina kijelzője pont oda tudott rúgni a notebook-piacnak. Az első, csúcsfelbontású windowsos noteszekre szeptembertől számíthatunk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.