Hirdetés

Jönnek a Sony SSD-k



|

Nemzetközileg is bemutatkozik a fogyasztóknak szánt SLW-M széria.

Hirdetés

A Sony egy ideje már árulja a saját SSD-it Japánban, azonban most mérföldkőhöz ért a vállalat. Nemzetközileg is bemutatkoznak a fogyasztóknak szánt SSD-k. 

Hirdetés

A Sony a felhasználóknak most az SLW-M szériát kínálja. Ezek a meghajtók 2,5 hüvelykes méretekkel rendelkeznek, és 7 milliméter vastagok. 

Az SSD-k a 6 Gbps-os SATA csatolófelületet támogatják. Egyelőre két kapacitás lesz, a 240 GB-os SLW-MG2 és a 480 GB-os SLW-MG4. 

Azt nem tudni, hogy a kontrollert és a NAND flash lapkát ki gyártotta, azonban az átviteli értékekről adott hírt a Sony: az olvasás 560 MB/másodperces, az írás 530 MB/másodperces sebességgel történik. 

Van a dobozban továbbá egy kiegészítő a 9,5 milliméteres foglalatokhoz, illetve egy licenc az Acronis True Image 2015 HD szoftverhez. Jár a meghajtókhoz a Sony saját meghajtókezelője, a Sony SSD Toolbox is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.