Hirdetés

Jönnek az 5 terabájtos HDD-k



|

A Western Digital 2013-ra ígéri az első 5 terabájtos merevlemezeit.

Hirdetés

Az otthoni felhasználók közül sokan vannak még, akik feleslegesnek tartanak egy 4 terabájtos merevlemezt, de még a gyártók között is vannak olyanok, akik nem támogatják az ekkora HDD-ket (például egy hálózati adattárolónál).

Talán ezért is lehet kicsit meglepő, hogy már most készülnek az első 5 terabájtos adattárolók. A bejelentés magától a Western Digitaltől származik, igaz, nem szándékosan. A kiszivárgott adatok szerint a Red és a Green széria is 5 terabájtos HDD-vel bővül, 2013. negyedik negyedévében, vélhetően valamikor novemberben.

A WD50ERFX és a WD50EZRX egyaránt rendelkeznek elődmodellel, ugyanis mindkét szériába addig még megérkeznek a 4 terabájtos változatok is. Mindegyik verzió 64 MB cache memóriával és 6 Gbps-os SATA csatolófelülettel rendelkezik.

Képforrás: AlwaysMoreDigital
Képforrás: AlwaysMoreDigital
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.