Hirdetés

Jönnek az erősebb GeForce GTX 1080 és GTX 1060 kártyák



|

Az NVIDIA partnerei hamarosan gyorsabb memóriával szerelhetik a GTX 1080 és a GTX 1060 feltuningolt kiadásait.

Hirdetés

Az NVIDIA amellett, hogy bemutatta a GeForce GTX 1080 Ti-t, más újdonságokkal is szolgált. Kiderült például, hogy hamarosan még gyorsabb GeForce GTX 1080 és GTX 1060 kártyák érkeznek. 

Hirdetés

A gyártó partnerei ugyanis gyorsabb memóriával szerelhetik fel az érintett grafikus vezérlőket, hála a technológiai fejlődésnek és a csökkentett költségeknek. 

A partnergyártók immáron 11 Gbps-os GDDR5X és 9 Gbps-os GDDR5 memóriákat vásárolhatnak a kártyáikhoz, az eddigi 10 és 8 Gbps-os helyett. Ezeket a GTX 1080-ba és a 6 GB-os GTX 1060-ba tudják beépíteni. 

Az így készült videokártyákat az NVIDIA partnerei túlhajtott modellekként értékesítik majd, vagyis a hivatalos specifikációk nem változnak. Az NVIDIA viszont nagyobb teret ad a gyártóknak egy-egy modellen belül, és a tuning mértéke is eltérőbb lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.