Hirdetés

Jönnek az Ivy Bridge-es Celeronok



|

A jövő elején kerülhet piacra az első három modell.

Hirdetés

Az Intel nemrégiben bejelentette, hogy a Tri-Gate tranzisztorokat használó, 22 nanométeres gyártástechnológiával készülő Ivy Bridge mikroarchitektúrájára épülő első Celeron processzorai a tervek szerint 2013 első negyedévében landolhatnak a boltok polcain.


Első körben három rendkívül olcsó (a pontos árukról nem szólt a fáma) központi egység fog bemutatkozni, a G555 és G550 modelleket leváltó processzorok a G1620, G1610, és G1610T jelzéseket kapták. A kétmagos, Hyper-Threadinget sejthető módon nem támogató egységek 2 megabájt gyorsítótárral rendelkeznek, a beépített grafikus alrendszerük 650 megahertzen ketyeg, és legfeljebb 1333 megahertzes DDR3 memóriákat képesek kezelni.


A modellek közti különbség, hogy a fenti sorrendben a processzorok 2,7/2,6/2,3 gigahertzes órajeleken üzemelnek, plusz az energiatakarékos harmadik modell maximális TDP-je 55 helyett csupán 35 Watt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.