Hirdetés

Jövő héten érkezhet a Surface Pro 3



|

A Microsoft állítólag több új Surface táblagéppel is készülhet.

Hirdetés

A Microsoft és Satya Nadella az utóbbi hetek alatt nyilvánvalóvá tették, hogy tartják magukat az ígéreteikhez, és a mobil, valamint a felhő platformok irányába nyitnak. Éppen emiatt nagyon is elképzelhetőnek tűnnek azok a pletykák, amelyek szerint a jövő héten új Surface táblagépet mutat be a redmondi cég. 

Hirdetés

Ezidáig egy Surface Miniről volt szó, ugyanakkor a Microsoft támogatási oldalán feltűnt egy "Surface Pro 3 kamera" kifejezés. Az oldalon azt részletezik, hogy az adott tabletnél hogyan lehet lehetővé tenni a H.264-es videorögzítést. Miközben egyesek szerint a Surface Pro 3 csak elírás volt, mások bizonyítéknak vették a történteket. 

A Microsoft a várakozások szerint a május 20-i rendezvényén mutatja be a kicsi Surface táblagépét, amit könnyen lehet, hogy a Surface Pro 3 kísér majd. Túl sok konkrétumot nem tudni a tabletekkel kapcsolatban, de vélhetően a nagyobbikba az Intel Haswell lapkakészletét ültetik. A Microsoftnak nagyot kell alkotnia, ugyanis a Surface Pro a mai napig képtelen volt felvenni a versenyt az iPadekkel szemben, ha népszerűségről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.