Hirdetés

Jövő héten jön a windowsos Kinect



|

A fejlesztők 199 dollárért csaphatnak le a Kinect for Windows v2-re.

Hirdetés

A Microsoft már most fogadja az előrendeléseket a másodikgenerációs Kinect for Windows mozgásérzékelőjére, amely a tervek szerint a jövő héttel válik elérhetővé. Hasonló technológiáról van szó, mint amit megszoktunk az Xbox One esetében - a Microsoft pedig azt szeretné, ha ez a PC-k esetében is megszokott funkcióvá válna. 

Hirdetés

Azok a fejlesztők, akiknek volt szerencséje a Kinect for Windows v2 korábbi változatait kipróbálni, komoly fejlődésről számoltak be. Ezek közé tartozik a Full HD-s videó felvétele, illetve az is, hogy a PC processzoráról a GPU-ra irányíthatóak át az erőforrásigényes munkafolyamatok. 

A Kinect v2 július 15-től érhető el a fejlesztők számára, az átlagfelhasználók pedig a tervek szerint még az idén lecsaphatnak rá. Emiatt egyébként a fejlesztőknek lesz idejük megírni a megfelelő szoftvereket az igazi startra. A készletek korlátozottak, ha elfogytak az első darabok, mindenkinek várni kell

 

Fotó: rossgerbasi.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.