Hirdetés

Ősszel jelennek meg az új LG LED monitorok



|

A W és E50 után az LG újabb kijelzőket dob a piacra LED-es háttérvilágítással.

Hirdetés

Az LG ismét fogyókúrára fogta LED-es monitorjait, így az E60-as széria 5 milliméterrel lett vékonyabb, mint az E50-es, így a mindössze 12,5 milliméteres kávavastagság új rekordnak számít. Az 1920×1080 képpont felbontású 16:9 képaránynak megfelelő kijelzőn a tervek szerint analóg D-SUB és digitális DVI és HDMI csatlakozók lesznek. Ami a további technikai specifikációkat illeti, a gyártó 1000:1 statikus és 5000000:1 dinamikus kontrasztarányt ad meg a 16,7 millió szín megjelenítésére képes E60-asnak, ám ettől függetlenül nagy valószínűséggel nem változtatnak a jól bevált recepten és az új kijelzők is TN panelre épülnek. Természetesen az új típusból sem marad ki az automatikus képarány választás és fényerőszabályzás, valamint a foto effekt funkció.

 

 


Az LG E60 22 és 23 hüvelykes képátlóval lesz elérhető 2010 szeptemberétől 229€ és 249€ ajánlott végfelhasználói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.