Hirdetés

Jövőre érkezik az Optimus Popularis billentyűzet



|

Az Optimus Popularis-t már két éve bemutatták, de még mindig nem jelent meg. Várhatóan 2011-ben érkezik a színes, háttérvilágított billentyűzet.

Hirdetés

Az Optimus Maximus igazi luxuscsodának számít a billentyűzetek között. Ezt horribilis ára mellett tudása is indokolta, noha lassan megöregszik, és sokaknak már az OLED-es billentyűk sem olyanok, mint új korukban.

 

Az Optimus Popularis-t már két éve bemutatták, ezidáig azonban nem jelent meg. A fejlesztés azonban nem állt meg, sőt, úgy tűnik, 2011-ben már kapható is lesz a színes, háttérvilágított gombokkal felvértezett csodabillentyűzet.

 

Érdekesség, hogy ezúttal állítólag nem OLED-alapú lesz az eszköz, ami némi találgatásra ad okot. Sajnos ezúttal is mélyen a zsebébe kell nyúljon, aki ilyen különlegességet szeretne, a Popularis várható ára ugyanis 1000 dollár (217 000 forint) környékén alakul.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.