Hirdetés

Jövőre is maradnak az AMD AM3 processzorok



|

A Phenom II X4 processzorok viszont a 2013-ban búcsút mondanak a piacnak.

Hirdetés

Bár néhány Phenom II processzort már visszavonultatott a kereskedelmi forgalomból az AMD, úgy tűnik, mindez csak a folyamat kezdete volt. A legfrissebb hírek szerint a várakozások ellenére az Athlon II, a Phenom II és a Sempron sorozatok még maradnak a piacon, méghozzá egészen hosszú ideig.

Ez azt jelenti, hogy az AMD úgymond életben tartja az AM3 foglalattal rendelkező processzorait, azaz a közeljövőben nem részesíti előnyben az AM3+ foglalatú lapkákat a régebbi modellekkel szemben. A Vishera CPU-k tehát nem jelentik a régebbi modellek teljes lecserélését.

A négymagos Phenom II X4 lapkákat viszont nyugdíjba küldi az AMD, ezekkel a processzorokkal 2013. második felében már nem találkozunk, legfeljebb, ha készleten maradtak. Az Athlon II X4 és X2, valamint Sempron sorozatok viszont maradnak, a jövő évben legalábbis biztosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.