Hirdetés

Jövőre jönnek az Intel következő asztali csúcsprocesszorai



|

2016 második negyedévében jönnek a Broadwell-E asztali csúcs-CPU-k.

Hirdetés

2016 második negyedévében esedékes az Intel asztali csúcsplatformjának, a HEDT-nek a frissítése. Ezzel kapcsolatban érkeztek most újabb kiszivárgott dokumentumok. 

Hirdetés

Az új chipek az Intel ötödikgenerációs Broadwell mikroarchitektúrájára épülnek majd, azonban ennek ellenére Core i7-6800-as és Core i7-6900-as szériaként lesznek a piacon. 

A Broadwell-E sorozatban lesz benne az Intel első 10-magos, fogyasztói processzora, de persze 6- és 8-magos verziók is lesznek. A vételárak 600, 800 és 1000 dollár magasságában várhatóak. 

A processzorok fogyasztása 140 watt körül alakul, és az LGA2011v3 foglalattal rendelkező alaplapok támogatják majd őket, firmware-frissítés segítségével. Így került a piacra egyébként az Ivy Bridge-E is az LGA2011 idején. 

A dokumentumok alapján stimmelnek a korábbi pletykák, amelyek szerint a következőgenerációs Kaby Lake processzorok 2016 negyedik negyedévében jelennek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.