Hirdetés

Jövőre notebook helyett ultrabookot vehetünk



|

A 2013-as év noteszgép-eladásainak 40 százalékát adhatják az ultrabookok.

Hirdetés

Az Intel nem csak remélte, várta is, hogy az Ivy Bridge processzorok és a Windows 8 valósággal az egekbe repíti az ultrabookok továbbra is csalódást okozó eladásait. A gyártó most új célokat tűzött ki, noha már nem olyan optimista megközelítésben.

Ahelyett, hogy az Intel ismét csodát várna, ezúttal abban bízik, hogy sikerül azt elérni, amit az idei évre terveztek. Az ultrabook-piac szereplői most azt remélik, hogy a harmadikgenerációs, Haswell platformra épülő modelleknek hála a notebook-eladások 40 százalékát teszik majd ki az ultravékony gépek.

A jobb teljesítmény és az alacsonyabb ár mindképp segítő tényezőként hathat ennek az eléréséhez. A 750 eurós ultrabookok még mindig ritkák, jövőre állítólag viszont már 699 eurósat is látunk majd. Mindenesetre a jelenlegi 10 százalékos részesedésről 40-re ugrani még így sem lesz egyszerű.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.