Hirdetés

Jövőre várható az Apple iTV



|

Ismét az Apple HDTV-jéről szólnak a hírek, amely 2014-ben érkezhet.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban sok új Apple kütyüről lehetett hallani, persze egyikről sem hivatalos formában. Ezek közül az egyik az Apple saját HDTV-je, az iTV. Az elemzők szerint az almás cég szeretne meghatározó lenni a tévés piacon is, ehhez azonban a 99 dolláros set-top boxuk nem elég. 

Hirdetés

A tajvani Economic Daily News szerint az Apple a Foxconnal, az Innoluxszal, a G-Tech Optoeletronicsszal és a Corninggal közösen dolgozik az iTV néven emlegetett, jövőbe mutató televízión. A tajvaniak azt is tudni vélik ezen felül, hogy az iTV 55 és 60 hüvelykes méretekben jelenik majd meg, valamikor 2014. első felében. 

Magát a készüléket úgy néz ki, hogy a Foxconn gyártja majd, míg a kijelző az Innoluxsztól származhat. Azt nem tudni, hogy mitől lesz új az Apple elképzelése, de egyesek szerint a Siri jelenti majd a különlegességet; és persze a teljes hangalapú vezérlés. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.