Hirdetés

Júliusra jöhetnek az új MacBookok



|

Vékonyabbak lesznek a 13 és a 15 hüvelykes, megújult MacBookok.

Hirdetés

A Digitimes forrásai ugyan nem mindig a legpontosabbak, ennek ellenére azt állítják, hogy közelednek az új MacBookok. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor még júliusra bemutatkozik az új 13 és 15 hüvelykes MacBook. Bár külön nem tértek ki rá, de nagy valószínűséggel a WWDC alkalmából lesz látható a két új MacBook Pro. 

Az Intel felhozatalát tekintve egyértelmű, hogy Skylake processzorokkal érkeznek az újdonságok. Emiatt sokkal hatékonyabbak lesznek - ez valószínűleg mégsem az üzemidőben nyilvánul majd meg, hanem a sokkalta laposabb házban. 

Egy tavaly év végi jelentés egyébként ugyanúgy júniusi bemutatót vetített előre, így jó esély van rá, hogy az új MacBook Pro gépek MacBook Air-szerű vastagsággal jönnek - bár a Digitimes szerint annál is laposabbak. 

A MacBook Air várhatóan kihalt modellé válik, elvégre a retinás MacBook és az iPad Pro léptek a helyébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.