Hirdetés

Június 4-én jön a Haswell



|

Furcsa módon viszont Kínában egyes helyeken már kaphatóak az új Intel CPU-k.

Hirdetés

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy az Intel a következő processzorait hivatalosan júniusban indítja útjukra. Egy ideje az Intel ezt meg is erősítette, így a Haswell valóban a következő hónapban startol el, egészen pontosan június 4-én. 

Az Intel valójában a Computex 2013-at adta meg megjelenési dátumként, ami pedig június 4. és 8. között lesz megrendezve. Az eddigi szokásrend ugyanakkor arról árulkodik, hogy a bemutatóra már a show elején sor kerül. Sőt, egyesek szerint a lapkákat és a rájuk építő termékeket, gépeket, már a Computex előtt látjuk majd. 

Vannak, akik nem értik, miért húzza el ennyire a megjelenését a Haswellnek az Intel. Ez már csak azért is elgondolkodtató, mert a hírek szerint Kínának nem kell olyan sokat várnia, mint más piacoknak. A jelentések szerint furcsa módon Kínában már kaphatóak az asztali Haswell processzorok. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.