Hirdetés

Június végétől már kaphatók az új Sony VAIO-k



|

A Sony nemrég bemutatta a nyári termékkollekcióját, melyek közül a legérdekesebb megoldás egyértelműen a Duo volt, de volt még mit nézni.

Hirdetés

Napokon belül hazánkban is elérhetővé válnak a Sony VAIO szériájának legújabb modelljei. A nyár közepére polcokra kerülő, négy kategóriában bemutatott készülékek több izgalmas funkcióval bírnak. A gyártó fejlesztett a noteszgépek audio élményén, mindegyik modell megkapta a Bluetoothos eszközök egy érintéssel való csatlakoztatására megteremtett NFC-t. Az ultrabookok Full HD kijelzőinek vizuális megjelenítő képességét a Sony BRAVIA tévéknél használt technológiára épülő TRILUMINOS Display for mobile erősíti, valamint ezek a modellek az ultra hordozhatóság mellett, bámulatosan hosszú üzemidővel kecsegtetnek.

VAIO Fit E



A VAIO Fit E széria, főleg az otthoni felhasználókat, az iskolában tevékenykedő fiatal felnőtteket és a média szerelmeseit célozza. 14 és 15 colos kivitelben rendelhető VAIO Fit E a legnagyobb szerepet az audiovizuális élmény kapta. A gyártó ennek érdekében laptopokhoz képest nagyméretű, beépített hangfalat helyezett el a burkolatban, melynek mélysugárzója immáron az alsó tartományból is képes életre kelteni a hangokat.

VAIO Fit

 

A VAIO Fit már egy komolyabb, impozánsabb kialakítású készülék, mely a testvérmodelljéhez képest nem csak látványvilágban és teljesítményben, de szoftveres kiegészítők terén is erősebb noteszgép. A szálcsiszolt alumínium kéztámaszt és fedőt kapott VAIO Fit a nagy tárhely és a sebesség ötvözése érdekében hibrid merevlemezt kapott, a számítások gyors elvégzéséért pedig az Intel harmadik generációs processzorcsaládjának Core i5-3337U jelzésű modellje felel. A széria előre telepített Sony Imagination StudioVAIO Edition programcsomaggal érkezik, amely négy szerkesztőprogramot foglal magába: Movie Studio Platinum, ACID Music Studio, Sound ForgeAudio Studio, DVD Architect Studio.

 

VAIO Pro 13 Ultrabook

Mérlegelés után a VAIO Pro 13,3 hüvelykes kijelzővel szerelt modellje, mindössze 1049 grammot nyom, ami által a Sony ultrabookja a 13 colos kategóriában elnyerte a világ legkönnyebb ultrabookja címet. Az alacsony tömeg eléréséhez a gyártó karbonszálas burkolatot alkalmazott. A Pro kis mérete ellenére hatalmas erővel bír. Odabent az Intel negyedik generációs processzora kapott helyet, mely a teljesítményen túl a hosszabb üzemidőért is felel. Az utóbbiból alapjáraton a készülék 8 órát tud felmutatni, de ez az időintervallum egy kiegészítő akkumulátor segítségével akár 18 órára is kitolható. A Full HD kijelzőn megjelenő látványt a TRILUMINOS Display for mobile technológia javítja, a gépelést pedig a háttérvilágítással rendelkező chiclet kialakítású billentyűzet segíti.

 

VAIO Duo 13 hibrid Ultrabook



A Sony VAIO Duo 13 ultrabook és táblagép egyben, mely a könnyebb kezelhetőség érdekében stylust is kapott. A használati módok közötti váltást a Surf Slider teszi lehetővé, melynek köszönhetően egyetlen mozdulattal táblagépé változtathatjuk az ultrabbokot, illetve vissza. A Duo 13 természetesen szintén megkapta a már fent említett technológiákat (Clear Audio+, NFC, TRILUMINOS® Display for mobile), mely funkciólistát a 3G modem, illetve az Intel Anti-Theft szolgáltatás tovább erősít.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.