Hirdetés

Júniusban jön az LG androidos okosórája



|

Klasszikus, négyzetes külsővel próbálkozik az LG G Watch.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Google Android Wear rendszerére épülő első okosóra hamarabb eljuthat a boltokba, mint gondolnánk. A francia Les Numeriques úgy értesült, hogy az LG G Watch már júniusban megvásárolható lesz, 199 eurós áron. A bejelentést az LG francia vállalata megerősítette. 

Hirdetés

Bár a megjelenés ideje és a készülék ára csak Franciaországra vonatkozik, minden bizonnyal jó kiindulási alapot ad a többi piachoz is. A G Watch ezzel a Google első próbálkozása lehet az ágazatban, amiben bár egyre több a szereplő, az eladások és az igazi sikerek nem szaporodnak. Mindezen talán változtathat az Android Wear, amely a robotos rendszer viselhető eszközökre szabott kiadása. 

Android Wear rendszerre épülő okosórája lesz még az HTC-nek is, arra valamikor karácsony táján lehet számítani. A Motorola Moto 360-as órájának érkezési dátuma ismeretlen, ugyanakkor a kialakítása és az eddig érkezett képek alapján ez utóbbi az eddig talán valaha készült legmeggyőzőbb okosóra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.