Hirdetés

Júniustól erősebb lesz az Xbox One



|

A Microsoft kitalálta, hogy az Xbox One mégis tud működni a Kinect 2 nélkül is. Ideje volt.

Hirdetés

Változnak az idők. Tavaly, amikor a Microsoft bemutatta az Xbox One konzolt, még azt hangsúlyozta, hogy a Kinect 2.0 elengedhetetlen az Xbox One működéséhez. A Kinectet egyébként is sokan szidták akkor, hiszen az állandó internetkapcsolat követelménye miatt sokan attól tartottak, hogy az eszköz kémkedhet a magánéletük után.

Hirdetés

Most pedig eljött az a pillanat, amikor a Kinect már nem szükséges az Xbox One-hoz. A felszabaduló források pedig 10%-al több GPU teljesítményt adnak, amely talán elegendő lesz arra, hogy a Titanfall játékosok kevesebb screen-tearing problémát tapasztaljanak. Ez pedig nem utolsó szempont olyan játékok esetében, ahol a normális, hibamentes képfrissítés elengedhetetlen a megfelelő játékélmény szempontjából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.