Hirdetés

Júniustól kapható a 21:9-es Philips HDTV



|

Jónak bizonyultak az előzetes információk - júniusban már kapható a csodatelevízió, 4000 euróért.

Hirdetés

 

219philips_1.jpg

Igazak voltak az előzetes információk, és a brit, korai bemutatón megtudott adatok a Philips formabontó újdonságáról, a 21:9-es képaránnyal rendelkező HDTV-ről. 

 

A Cinema a fentebb linkelt írásunk időpontjában már egy-két rövid videón is bemutatkozott (megtekinthetőek a hírben), azonban technikai információt nem sokat tudtunk a csodatelevízióról, amely egyedi képarányának hála a világ első olyan televíziója lett, amely egy mozivászon nyújtotta élményt képes visszaadni.

 

A 21:9-es képarány már a periférikus látást is megköveteli, és a Philips-kampány szerint igazi moziérzetet ad, mintha mi is aktív részesei lennénk a filmnek. Ez az élmény azonban eddig otthon nem volt átélhető, ugyanis a 16:9-es képarány mellett nem érezhetjük így magunkat, még letterboxos megoldás mellett sem.

 

Az 56 hüvelykes HDTV-ről továbbra sem derült ki annál több, hogy öt darab HDMI-csatlakozója van. Ára és megjelenések időpontja azonban már biztos, így ezzel kapcsolatban nem kell többé találgatni.

 

Jó hír, hogy - az egyébként csak Európában forgalmazott - Cinema 21:9 HDTV már júniusban megvásárolható lesz. A rossz az, hogy a csodabogárért 4000 eurót kérnek, ami jelen árfolyamon közel 1 300 000 forint.

 

cinema_21-9_01_lifestyle-shot-hanging-night.jpg
cinema_21-9_12_lifestyle-shot-hanging-dusk.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.