Hirdetés

Kaby Lake CPU-ra épít a Lenovo következő hibrid táblája



|

Akár a Surface Pro 4 helyett is jó alternatíva lesz a Lenovo Miix 520-as hibrid.

Hirdetés

A Lenovo Miix 510-es táblagépe remekül sikerült: a szeptemberben piacra került tábla 12,2 hüvelykes kijelzőt, billentyűzetet, opcionális tollat és laptopokba való Intel Skylake-U processzort kínált. 

Hirdetés

Mindig lehet azonban fejlődni, a következő lépcsőt pedig a Miix 520-as hibrid és az Intel Kaby Lake processzorai jelentik. A WinFuture több érdekességet is megszellőztetett a Lenovo következő hibrid táblagépéről. 

Úgy néz ki, hogy a 12,3 hüvelykes, 1920 x 1200-as felbontású képernyőt Gorilla Glass védőüveg borítja majd, és támogatja a 2048 szinten nyomásérzékeny Wacom tollakat. 

Belülre az Intel Core i7-7500U, Core i5-7200U és Core i3-7100U processzoraiból lehet választani, de akár a Core i3-6006U is elérhető lesz még. 

A fentiek mindegyike egy 15 wattos, kétmagos CPU. Állítólag a hibrid passzív hűtési technológiát kap, ventilátorok nélkül. Hasonló húzás volt az Acertől a Switch Alpha 12 is, de az U szériás, passzív hűtésű CPU még mindig szokatlan a piacon. 

A 41 Wh-s akkumulátorral szerelt gépre két USB-C, egy USB 3.0 port kerül, első és hátsó kamerákkal, microSD-olvasóval. Maximum 16 GB RAM és egy 512 GB-os tárhely kérhető hozzá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.