Hirdetés

Kaby Lake-kel támad majd a Surface Pro 5



|

A csúcsmodell tárhelye ezen felül 512 GB kapacitásúra nő.

Hirdetés

A Microsoft Surface Pro 4 PC-je akár 16 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel is elérhető, vagyis teljesítményben nem lehet panasz a drágább változatra. Közelít azonban a frissítés, amely tovább fejlődik. 

Hirdetés

A Surface Pro 5 csúcskiadása a jelentések szerint 512 GB-os SSD-vel rendelkezik majd, aminek a munkáját az Intel Kaby Lake processzora egészíti ki. Ez nem csak teljesítményben erősít, üzemidőben is. 

A csatlakozást a Microsoft USB-C és Thunderbolt 3 portokkal segíti, miközben a Surface Pen vezeték nélküli töltéssel újít. Egyes feltételezések szerint a Kaby Lake képességei miatt a 4K-s kijelző is elképzelhető. 

A jövő tavaszra tippelt Surface Pro 5 várhatóan a Windows 10 Redstone 3-as frissítésével érkezik majd. Más jelentések szerint a Redstone 3 csak ősszel fut be, így kár lenne jelenleg bármit is kőbe vésni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.