Hirdetés

Kaby Lake-re épít az ASUS Zenbook UX410



|

A laptop másik különlegessége a kijelzőt körülvevő vékony keret lesz.

Hirdetés

Hamarosan egy új laptoppal frissít az ASUS, amely a Zenbook UX410 névre hallgat. 14 hüvelykes kijelzője lesz, azonban a kijelzőt körülvevő vékony keret miatt egy 13,3 hüvelykes gép méreteivel rendelkezik majd. 

Hirdetés

A jobb és a bal oldalon 6 milliméteres keretet kap a képernyő, ami alig nagyobb a Dell XPS 13-nál látott 5,2 milliméternél. 

A Dell gépével szemben a webkamera itt nem alul, hanem a képernyő fölött kapott helyet. Ez ugyan kevésbé látványos összehatást eredményez, de cserébe a videobeszélgetéseknél nem okoz problémát, ha például gépelünk. 

Konkrét specifikációk és méretek egyelőre nincsenek, de úgy fest, hogy a gép Core i3, Core i5 és Core i7 Kaby Lake processzorokkal lesz elérhető, maximum 8 GB RAM-mal és egy 1 TB-os merevlemezzel és/vagy egy 512 GB-os SSD-vel. A 14 hüvelykes, matt kijelző 1920 x 1080-as lesz. 

Készül egy olyan modell is, amibe az NVIDIA GeForce 940MX videokártyája kerül. Sajnos azt nem tudni, hogy mikor jelenhetnek meg az új laptopok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.