Hirdetés

Kaby Lake-re frissült az MSI mini gépe



|

Az MSI Cubi 2 immáron az Intel Kaby Lake processzoraival dolgozik.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb és legkisebb asztali PC-jét, a Cubi 2-t. Az apróság immáron az Intel legújabb, Kaby Lake-U processzoraival dolgozik. 

Hirdetés

A meglehetősen kicsi PC nem csak könnyedén hordozható, de a VESA szabványokkal is kompatibilis, és egyszerűen rögzíthető például egy HDTV-hez vagy a falhoz. 

A széles felhasználási területtel rendelkező Cubi 2 feketében és fehérben létezik, Windows 10 operációs rendszerrel érkezik. DDR4-es memóriából maximum 32 GB-ot és 2133 MHz-eset támogat, míg processzorból Intel Core i3-7100U, Core i5-7200U vagy Core i7-7500U választható. 

A PC-n akad USB 3.1-es USB-C csatlakozó, illetve belefér egy M.2-es SSD és egy 2,5 hüvelykes SATA meghajtó. Támogatja a 4K-t, két monitort, a 802.11ac-s WiFi-t, alul pedig egy lecsatolható modullal bővíthető a tárhelye, egy további 2,5 hüvelykes meghajtóval. 

A ház mindössze 0,45 literes, azonban egy teljes asztali PC tudásával rendelkezik a Cubi 2. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.