Hirdetés

Kaby Lake-re vált a Zenbook UX310 ultrabook



|

Az új modellekben az Intel Kaby Lake processzorai jelentik az igazi újdonságot.

Hirdetés

Fél éve sincs, hogy az ASUS bemutatta a Zenbook UX310-es lapos és könnyű laptopját. A 13 hüvelykes kijelző alatt Intel Skylake processzor, opcionálisan NVIDIA videokártya lapult. 

Hirdetés

Az ASUS most frissíti a notebookot, amely a jövőben Kaby Lake processzorokkal szerelt modellekkel is elérhető lesz. 

A specifikációk egyéb tekintetben nem igazán változnak. A Notebook Italia kutatásai szerint a Zenbook UX310UA Intel HD grafikával lesz vihető, míg a Zenbook UX310UQ NVIDIA GeForce 940M-mel. 

Mindkét modell elérhető lesz 1920 x 1080-as és 3200 x 1800-as kijelzővel is. A RAM maximális mennyisége 16 GB, illetve 1 TB-os SATA HDD vagy 512 GB-os M.2 SSD fér a gépbe. 

Core i3-as, Core i5-ös és Core i7-es processzorral egyaránt lesz belőle, az Intel Skylake és Kaby Lake processzoraival is. 

A konkrét árak még nem derültek ki, de egyes áruházakban elkezdtek felbukkanni az újdonságok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.