Hirdetés

Kaby Lake-re váltott a HP Envy 13



|

Frissült a HP prémium laptopja, amely már az Intel Kaby Lake processzoraira épít.

Hirdetés

Az Envy 13 a HP egyik prémium és könnyen hordozható laptopja, amely még tavaly került a boltok polcaira. Most frissült

Hirdetés

Az idei modell gyorsabb processzort, nagyobb akkumulátort és egy enyhe árcsökkentést kapott. A 849 dollártól vihető notebook alumínium és magnézium házzal rendelkezik, érintőképernyővel és normál panellel egyaránt elérhető. 

Mindkettő változat 57,8 Wh-s akkumulátort kap, ami a HP szerint 14 órás üzemidőt is lehetővé tesz. A notebook támogatja a gyorstöltést, vagyis 12 órányi használati időt nyerhetünk egy 90 perces töltéssel. 

A háttérvilágított billentyűzet alatt üveg érintőpad található, speciális hűtési kamra, továbbá sztereó hangszórók. Akad még USB-C, két USB 3.0 port, microSD-foglalat és HDMI csatlakozó is a gépen, amely vagy 1920 x 1080-as vagy 3200 x 1800-as IPS panellel választható. 

A Core i5-ös és Core i7-es Kaby Lake processzorokra építő laptopba maximum 16 GB RAM fér, illetve egy 128 GB-os SATA SSD vagy pedig egy 256 / 512 GB-os, esetleg 1 TB-os PCIe SSD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.