Hirdetés

Kagyló formájú ház a Lian Li kínálatában



|

A Special Edition PC-U6 Cowry meglehetősen szokatlan kialakítással rendelkezik, és kagyló által inspirált formát kapott.

Hirdetés

A Lian Li legújabb háza megtöri az egyenes vonalakból felépített, agresszív tekintetű és gyakran alig eltérő házak uralmát. A Special Edition PC-U6 Cowry meglehetősen szokatlan kialakítással rendelkezik, valódi ívekkel és formával: kagyló által inspirált külsőt kapott.

 

A kanyargós midi torony 219 x 500 x 410 milliméter méretű és 4,5 kilogramm. Az alumíniumból készült ház előlapján két USB 3.0-ás, két eSATA és a szokásos audioportok találhatóak. Belülre egy 5,25 hüvelykes és három 3,5 hüvelykes meghajtó fér, illetve mini ITX-es vagy micro ATX-es alaplap támogatott.

 

A Special Edition PC-U6 Cowry kívül-belül fekete festést kapott, elöl két 120 milliméteres légkavaróval szellőztet. Grafikus kártyák tekintetében maximálisan 310 milliméter hosszút képes befogadni. A mosható levegőszűrőkkel rendelkező ház a hónap végén kerül forgalomba, nettó 349 dolláros áron.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Számítógépház-vásárlás

Optikai tuning

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.