Hirdetés

Kalózvideón az iPad 5



|

A hírek szerint az Apple új, 9,7 hüvelykes képernyővel szerelt táblagépe könnyebb, vékonyabb és kisebb lesz, mint az elődje volt.

Hirdetés

Az okostelefon- és táblagép-kiegészítők forgalmazásával foglalkozó kínai SW-BOX.com egy a YouTube-ra feltöltött videóban hasonlította össze az Apple legújabb, bemutatás előtt álló tabletjét, az iPad 5-öt az iPad 4-gyel és az iPad minivel.

A videó tanúsága szerint az ötödik generációs iPad az elemzők várakozásainak megfelelően az iPad mini designjára épül: a most futó modellnél lényegesen vékonyabb keretet kapott – így a tervezők úgy csökkenthették az eszköz méretét, hogy közben megtartották a jól bevált, 9,7 hüvelykes érintőkijelzőt.

Hirdetés

A hírek szerint az Apple egy októberi „meglepetéspartin”, az OS X Mavericks-szel és az új Apple TV-vel egy időben mutathatja be az új tabletet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.