Hirdetés

Karácsonyig már biztosan nem jön az AirPods



|

Továbbra sem tudni semmi biztosat az Apple vezeték nélküli fülhallgatójáról.

Hirdetés

A szeptemberi bemutató óta egyelőre nem alakulnak a legfényesebben a dolgok az AirPods háza táján. Az Apple nem sokkal később világossá tette, hogy elfelejthetjük az októberi megjelenést, de akkor még azt ígérték, hogy idén lecsaphatunk a vezeték nélküli fülhallgatóra. Jelenleg azonban minden jel arra utal, hogy a márka rajongóinak más karácsonyi ajándék után kell nézniük.

Hirdetés

Az továbbra sem derült ki, hogy az egy töltéssel akár 5 órán keresztül használható AirPods tervezése vagy gyártása során milyen probléma lépett fel. Utoljára 2010-ben fordult elő, hogy az Apple elhalasztotta egy termék megjelenését, ekkor a fehér iPhone 4-re kellett az ígértnél többet várnunk. Abban mindenesetre biztosak lehetünk, hogy nem a korábban megszellőztetett fulladásveszély, esetleg a vélelmezett egészségügyi kockázatok okoznak fejtörést a mérnököknek.

2016 egyébként nagyon jó év volt a vezeték nélküli fülhallgatóknak: bár az eladott darabszámban még alulmaradtak, bevételekben már megelőzték hagyományos társaikat. Köszönhető ez részben a magasabb árfekvésnek is, amire az AirPods leendő vásárlói is felkészülhetnek, az Apple itthon ugyanis 59 900 Forintot kér majd az újdonságért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.