Hirdetés

Karácsonyra jön az HTC okosóra



|

Az HTC is beáll a sorba, a tőlük érkező okosóra a tervek szerint karácsonykor jelenik meg.

Hirdetés

Azt már nagyjából korábban is lehetett tudni, hogy az HTC saját okosóra fejlesztésébe kezdett, most, a Mobile World Congress alkalmából azonban úgy gondolták, jó, ha többet is elárulnak ezzel kapcsolatban. Cher Wang, a vállalat elnöknője megerősítette az okosórát, és azt is hozzátette, hogy karácsonyra készen állnak majd vele. 

Hirdetés

Az HTC egyetértett azzal a felvetéssel, hogy a jelenlegi okosórák nem elég kívánatosak, és ezzel kapcsolatban azt ígérték, ők valami igazán stílusosan tesznek le az asztalra. A külső mellett a másik hangsúlyos szerep az akkumulátornak jut majd, ugyanis Wang szerint az emberek nem akarják állandóan az órájukat töltögetni. Az óra egyébként minden bizonnyal Bluetooth-on keresztül csatlakozik majd az okostelefonokhoz. 

Wang a CNET-nek adott interjújában azt is kifejtette, hogy az idén a tabletek is kiemelt figyelmet kapnak az HTC-nél. A mostani újdonságaik az iPhone 5C babérjaira törő Desire 610 és 816, de március 25-én az HTC One utódjáról is lerántják a leplet. 

 

A további MWC-híreink ide kattintva érhetőek el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.