Hirdetés

Karácsonyra olcsóbb lehet a GeForce GTX 900-as sorozat



|

Az NVIDIA árcsökkentésekkel igyekszik felpörgetni az ünnepi szezont.

Hirdetés

Nyakunkon az ünnepek, a szezon pedig nagyon fontos a tech cégeknek és a gyártóknak is. Magától értetődő, hogy a legtöbben igyekeznek valamilyen akcióval vagy újdonsággal meggyőzni a felhasználókat a vásárlásról. 

Hirdetés

Az NVIDIA például az AMD-vel szeretne a lehető legjobban versenyezni, ezért a hírek szerint csökkenti a GeForce GTX 900-as sorozatú videokártyák vételárát. 

Ennek hála a GeForce GTX 970-et 299 amerikai dollárért lehet majd vinni. A kártya remek választás a full HD-s vagy akár az 1440p-s játékokhoz is. Az 1440p-ben tökéletes GeForce GTX 980 árát 449 dollárra csökkentik. 

Módosul a GeForce GTX 960 vételára is, amely nagyjából 179 dollár lehet az ünnepek alatt. Ez különösen fontos lehet az NVIDIA számára, hiszen ezzel az AMD Radeon R9 380-as vezérlőjét próbálja megszorongatni. 

Azt sajnos nem tudni, hogy az NVIDIA árcsökkentései hazánkban mikor és milyen mértékben mutatkozhatnak meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.