Hirdetés

Karcsú, de annál drágább a két új Sennheiser



|

Az IFA-n mutatkozott be a Momentum és a CX890i.

Hirdetés

Az idei IFA-n a Sennheiser az audiofil felhasználóknak két termékkel kedveskedett. Az egyik a nagyon pofás Momentum fejhallgató, mely króm és bőr fejhallgatófejeivel a januárban bemutatott a Amperior referencia dizájn elemeit ötvözi a prémium külsővel. A gyártó szavaival élve a minimalista stílus, a minőségi anyaghasználat és a kiváló hangélmény testesül meg a fejhallgatóban. 

 



Amennyiben a felhasználók nem lennének oda a gondolatért, hogy egy kisebb macskahordozónyi membrán hullámozzon a fülük felett, akkor érdekes lehet számukra a fülbe dugható CX890i. A fülmonitor üveg borítást kapott, emellett társaihoz hasonlóan, hatékonyan eliminálja a külső zajokat a hallójáratból. 

 



A hanghullámokat serényen továbbító termékek szeptembertől vállnak elérhetővé. A Momentum 260 angol fontba fog kerülni, addig a CY890i ”csak” 120 fontba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.