Hirdetés

Karcsú DVD író a Samsungtól



|

Esztétikus, takarékos -- úgy látszik slot-in kialakításban is lehet jót alkotni.

Hirdetés

USB 2.0 portra csatlakoztathatják laptop- és asztali számítógép felhasználók is. A stílusos kivitelű, rendkívül vékony külső DVD-író a slot-in mechanikát alkalmazza, amelynek köszönhetően a lemez könnyen becsúsztatható és kivehető a meghajtóból és nincs előugró lemeztálca, ami esetleg leverne valamit a zsúfolt asztalról.
A piacot jelenleg uraló DVD írók legtöbbje csak az adat olvasását támogatják az USB BUS adta áramellátáson keresztül, ezzel szemben a SAMSUNG új meghajtója az olvasást és írást egyaránt lehetővé teszi külső táp nélkül. Ezáltal a felhasználók lényeges tehertől szabadulnak meg, mivel nem szükséges AC adaptert mozgatniuk, amely majdnem olyan súlyú, mint maga a meghajtó.




8 cm-es lemezeket is támogat, amely slot-in rendszerek esetében eléggé szokatlan. Annak, hogy az SE-T084L kezeli a mini lemezeket is, főleg a DVD alapú videokamerák tulajdonosai örülhetnek majd. A SAMSUNG slot-in DVD író egy egyszerű megoldást kínál az áramkimaradásra és a PC sérüléseire is: a vésznyílás és egy bele illő tű segítségével egyszerűen kivehető a lemez, a meghajtó a PC vagy AC adapterrel történő újracsatlakoztatása nélkül.



A DVD+R és DVD-R formátumok olvasását és írását az SE-T084L 8X-os sebességgel, a DVD-RAM-ot pedig 5X-ös sebességgel végzi. Továbbá az író a DVD+R Dual Layer-t 8X-os sebességgel olvassa és 6X-os sebességgel írja, míg a DVD-R Dual Layer olvasási és írási sebessége 8X-os és 4X-es.



A DVD író támogatja a LightScribe technológiát, amely lehetővé teszi, hogy az általunk kívánt feliratokat lézer segítségével bevéssük a kompatibilis médiák felszínére is. Továbbá olyan WriteMaster™ technológiák is alkalmazhatók, mint a Firmware Live Update.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.