Hirdetés

Karens Print Logger 2.5



|

Egyszerű nyomtatásnaplózást valósít meg ez az alkalmazás. Megtudhatjuk, ki, mikor, mennyit nyomtatott printerünkön.

Hirdetés

Az irodákba szánt nyomtatók, illetve azok meghajtói képesek naplózni a nyomtatási tevékenységeket, de az otthoni felhasználóknak készült készülékekből ez a funkció (általában) hiányzik. Ezt pótolhatjuk ezzel az egyszerű alkalmazással, amely a gépünkről indított összes nyomtatási műveletet részletesen naplózza.

 

karens.png

 

Nemcsak a helyi, hanem a hálózati nyomtatókat is kezeli, de mivel nem rendszer-felügyeleti eszközről, hanem egy egyszerű programról van szó, csak az adott gépről indított műveleteket képes figyelni. Többek között minden nyomtatóról tárol általános statisztikákat, emellett pedig mindegyik eszközre külön-külön lebontva megtekinthetjük, hogy milyen nevű dokumentumot, melyik felhasználó, mikor és milyen terjedelemben nyomtatott ki. Konfigurálása meglehetősen egyszerű, csupán ki kell választanunk az elérhető nyomtatók listájából azokat, amelyeket naplózni szeretnénk, a program pedig elintézi a többit.

 

 

Adatok

  • Helyi és hálózati nyomtatás naplózása
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: egyszerű konfigurálás

Hátrány: kevés funkció

Teljesítmény: 75

Szolgáltatás: 65

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.